FunX

Fresku schrijft Gino Pietermaai album

  1. Newschevron right
  2. Fresku schrijft Gino Pietermaai album
Fresku is aankomende dinsdag te zien in het programma 'Kansloos' op Veronica. De rapper verschijnt hier dan eventjes als 't typetje Gino Pietermaai waar hij eerder bekend mee werd. De Eindhovenaar is in tien afleveringen te zien. In elke aflevering komt een van de tien geboden van Gino voorbij. In het nieuwe programma mogen internet-celebrities een poging wagen om ook in de mainstream media succes te boeken.

Album
De rapper, die nu geniet van een verblijf op Curaçao, sprak hier met Venz en Jiggy Djé over in 't FunX-programma 'Wat Anders'. Hij verklapte dat hij behalve met het schieten van een videoclip ook druk bezig is met het schrijven van een Gino Pietermaai album. Fresku vertelde dat Kees de Koning hier nog niet eens van op de hoogte is. "Ik ga gewoon Gino een keer zo vies als dat ik 'm verzonnen had laten zien, zonder concessies en daarna kunnen we hem gewoon in zijn graf laten wegrotten", aldus de rapper. Mede door Veronica en Curaçao raakte hij gemotiveerd om weer met Pietermaai aan de slag te gaan. "Ik ben veel Gino's tegengekomen hier", grapte de mc. Beluister het complete interview hieronder!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60969697&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie