FunX

Nordin over nieuwe seizoen Mocro Maffia: "Ik zou Paus doden"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Nordin over nieuwe seizoen Mocro Maffia: "Ik zou Paus doden"

Goed nieuws voor Mocro Maffia-fans! De eerste aflevering van het vijfde seizoen staat sinds vrijdag online. Fans konden in aanloop naar het nieuwe seizoen al in de stemming komen met de korte film Mocro Maffia: Tatta en zullen allesbehalve teleurgesteld zijn in de meeslepende verhaallijnen die in de nieuwste aflevering voortgezet worden. Nordin en Yuki hebben de episode ook gezien en trappen samen het nieuwe seizoen van Mocro Maffia Aftertalk af.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mocro Maffia Aftertalk

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Mocro Maffia Aftertalk testen Nordin en Yuki elkaars kennis, gaan ze gepassioneerd met elkaar in gesprek over hun eigen favoriete personages en duiken ze dieper in de meeslepende momenten van de serie. Zo laat Nordin weten dat hij Paus zou vermoorden als hij de kans kreeg, terwijl Yuki eerder Meltem zou omleggen, omdat hij zich stoort aan haar onbezonnen acties.

Nordin en Yuki zullen vanaf komende week na iedere aflevering een speciale gast uit Mocro Maffia verwelkomen om de bloedstollende gebeurtenissen in de serie te bespreken.

Ster advertentie
Ster advertentie