Up 2 Date

Kijkers trappen massaal in 1 aprilgrap 'Mocro Maffia' over figurant-lijken

foto: YouTube: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Kijkers trappen massaal in 1 aprilgrap 'Mocro Maffia' over figurant-lijken

Videoland had deze week wel een erg apart verzoek aan hun volgers op TikTok. De makers van de serie Mocro Maffia waren namelijk op zoek naar figurant-lijken. Vandaag laat Videoland weten dat het ging om een 1 aprilgrap. Er kwamen echter zoveel reacties binnen, dat de streamingdienst heeft besloten toch maar een aantal figurant-lijken aan te nemen.

1 april

In de video op TikTok zie je dat Robert de Hoog, die in Mocro Maffia het personage Tatta speelt, zich ergert dat het lijk in een scène altijd wordt gespeeld door dezelfde acteur. Tijd om nieuwe figuranten te werven dus. Robert riep mensen op auditie te doen voor een rol als lijk. Wie kans wilde maken, moest in een video bewijzen dat de rol op zijn of haar lijf is geschreven. Vandaag bleek het toch te gaan om een grap.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Toch figurant-lijken gezocht

Robert laat in een nieuwe video op TikTok echter weten dat de grap gigantisch uit de hand is gelopen. De filmpjes van stilliggende, niet-knipperende mensen stroomden namelijk binnen. "Er hebben zich zoveel mensen aangemeld om te figureren, dat we besloten hebben om écht mensen uit te zoeken die mogen komen figureren in Sleepers seizoen 2." De acteur belooft in de video dat het deze keer echt geen grap is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie