Films, Series & TV

Makers 'Mocro Maffia' op zoek naar mensen die als lijk willen figureren

foto: Videoland
  1. Newschevron right
  2. Makers 'Mocro Maffia' op zoek naar mensen die als lijk willen figureren

De makers van de serie Mocro Maffia zijn op zoek naar figurant-lijken. Inderdaad, mensen die willen acteren alsof ze een lijk (en dus dood) zijn. In een video op TikTok laat Videoland weten hoe mensen zich kunnen aanmelden.

Figurant-lijk

Videoland is specifiek op zoek naar mensen die niet snel met hun ogen knipperen. Wel zo handig als je moet doen alsof je dood bent. "Wij zoeken figurant-lijken! Kan jij heel goed stilliggen, zonder je ogen te knipperen?", schrijven de makers op TikTok. In de video legt Robert de Hoog, die in Mocro Maffia de personage Tatta speelt, uit hoe mensen auditie kunnen doen voor de rol.

Mensen die zich aanmelden, maken niet alleen kans op een rol in Mocro Maffia. Zo kan het ook zijn dat je in een aflevering van Sleepers komt te spelen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mocro Maffia: Tatta

Videoland kwam afgelopen maand met goed nieuws voor Mocro Maffia-fans. De makers van de serie maakten namelijk bekend dat Mocro Maffia: Tatta, een korte film die wordt uitgebracht voorafgaand aan het vijfde seizoen van de misdaadserie, binnenkort uitkomt.

In de spin-off wordt duidelijk wat Tatta de afgelopen tijd gedaan heeft. Aan het einde van seizoen 4 verdween hij namelijk spoorloos. Maar waar ging hij naartoe? En waarom is hij weggegaan? Om antwoord te krijgen op die vragen zullen fans nog even geduld moeten hebben. Mocro Maffia: Tatta verschijnt op 28 april.

Ster advertentie
Ster advertentie