FunX

"Django Unchained moet je zien"

  1. Newschevron right
  2. "Django Unchained moet je zien"
Django Unchained is de nieuwste en de meest gewelddadige film van de 'Kill Bill' regisseur Quentin Tarantino. Het verhaal speelt zich af in het Zuiden van de Verenigde Staten, kort voor het uitbreken van de burgeroorlog.

"Er zitten absoluut veel goede momenten in, laat er geen twijfel over bestaan. Maar ik ben toch een beetje teleurgesteld. Het is absoluut een goede film maar hij moet eens wat nieuws gaan doen of strenger worden voor zichzelf", aldus (film)journalist Robbert Blokland.

Impossible
In 2004 werd Thailand opgeschrikt door een heftige tsunami. Hierbij vielen er veel doden en gewonden. De film Impossible is gebaseerd op de ervaring van een familie die deze tragische gebeurtenis heeft meegemaakt. "Ook al weet je dat het uiteindelijk goed gaat aflopen, is het een hele spannende film en heel dramatisch. Je gaat echt mee in die emoties. Het is een hele pure film eigenlijk, heel heftig," aldus Blokland.


Offline
De film Offline is volgens de (film)journalist ook een 'must see' als je een arthouse filmliefhebber bent. Ondanks dat er eerder verschillende goede Belgische films te zien waren in de Nederlandse bioscopen, zijn ze nooit goed bezocht. Blokland hoopt dat hier verandering in gaat komen. Offline is een hele lieve film waarin knaop wordt geacteerd volgens de filmkenner.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75313405%3Fsecret_token%3Ds-RkUoX"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie