FunX

Anna-Alicia: Niet met Juvat, wel met Gianni

  1. Newschevron right
  2. Anna-Alicia: Niet met Juvat, wel met Gianni
Het gerucht ging vorig jaar rond dat So You Think You Can Dance-kandidaten Anna-Alicia en Juvat een relatie hadden, maar vandaag vertelde de kersverse MTV-presentatrice in Start dat de vork anders in de steel zit. Ze is al vier maanden samen met een andere oud SYTYCD-danser Gianni. Anna-Alicia denkt zelfs al aan kinderen, maar ze wil niet op korte termijn zwanger raken. "Ik denk niet dat MTV dan blij met me is".

{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Soundcloud/2906Anna-Alicia_blok5.mp3{/audio}

Geen Juvat

Vorig jaar werd gedacht en verwacht dat Anna-Alicia een relatie had met Juvat, maar dat sprak Juvat zelf al tegen bij FunX. De presentatrice bevestigde het vandaag nogmaals en gaf tevens toe dat ze al vier maanden een relatie heeft met een andere danser van SYTYCD. "Juvat en ik zijn echt alleen matties, niets meer dan dat." Diegene met wie ze wel gaat is oud SYTYCD-deelnemer Gianni. Anna raakt niet uitgesproken over haar vriend. Gianni is het helemaal voor haar.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Soundcloud/2906Anna-Alicia_blok2.mp3{/audio}

MTV-auditie

Anna kwam langs in de ochtendshow bij Fernando om te vertellen over haar nieuwe baan bij MTV. Het is per toeval dat ze in aanmerking is gekomen met de audities van MTV. "Ik werd gevraagd om in de jury van Nick Battle te zitten. Daar was iemand aanwezig van productie en die vroeg mij of ik interesse had in presenteren. Toen is zij op gesprek gegaan bij MTV en zo is het balletje gaan rollen."

Money Makers

Anne-Alicia presenteert als kersverse MTV vj het nieuwe programma Money Makers. Daarin laat ze zien hoe jongeren hun geld kunnen verdienen en neemt ze je mee voor een exclusief kijkje achter de schermen van verschillende beroepen.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/downloads/Soundcloud/2906Anna-Alicia_blok3.mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie