FunX

AUDIO: Do zingt live tijdens Start

  1. Newschevron right
  2. AUDIO: Do zingt live tijdens Start
Acht op de tien vrouwen vrezen voor hun carrière na hun zwangerschap. Singer-songwriter Do, die vanaf vandaag met zwangerschapsverlof is, vindt het onnodig om zich hier zorgen over te maken. "Nee je kan er beter gebruik van maken. Ik had al vier jaar de droom om een kinder-cd op te nemen," vertelde ze in Start. In januari brengt ze een cd uit waarop ze oude kinderliedjes in een nieuw jasje steekt. De zangeres zong ook een stukje van één van die nummers. Luister vanaf 5.30 minuten.

Do richt zich door haar zwangerschap niet alleen op kindernummers. Zo schrijft ze op dit moment nummers voor een nieuwe cd. Daarnaast werkt zo ook samen met een aantal dj's uit het binnen- en buitenland. Één van die nummers, Blame It On Love, wordt op 16 december uitgebracht. De zangeres heeft hier samen met de Nederlandse dj Michael Mendoza aan gewerkt.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/123032675&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe width="550" height="335" src="//www.youtube.com/embed/6mS7q8QJxxU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie