FunX

Bad boy Keizer: "Lief doen leverde niets op"

  1. Newschevron right
  2. Bad boy Keizer: "Lief doen leverde niets op"
Zarayda behandelde donderdag in CritiX de liefdeskwestie waar veel mensen weleens mee hebben gezeten: Waarom vallen we op bad boys en bad girls, terwijl er genoeg visjes in de vijver zwemmen die veel beter voor je zijn? Dat deed ze met de stelling: "Liever een relatie met een bad boy/girl, dan met iemand die té lief is." 62% was het daarmee oneens.

Rapper Kiezer noemt zichzelf niet de braafste, maar dat doet hij bewust. Hij had ooit een relatie met een bad girl die klaagde dat hij niet lief genoeg was. "Dus ging ik lief doen, maar dat bleek niet de juiste oplossing te zijn. Ik ben niet echt romantisch en uiteindelijk heb ik er geen moer aan gehad."



VOlgens therapeut Carolien Roodvoets zijn er zeven types foute mannen. Bij Zarayda in de show vertelde ze over de drie meest voorkomende foute mannen types.



"99% van alle mannen is een bad boy, totdat ze lief worden", vertelde luisteraar Annie bij CritiX. Natuurlijk sprak Zarayda ook met een bad boy en volgens hem zijn ze juist goed voor vrouwen. "Het enige slechte zijn de zaken die ze doen. Wil je dat hij goed voor je blijft? Wees dan de perfecte vrouw, zodat hij alles voor je doet."

Ster advertentie
Ster advertentie