FunX

Deze 5 trends van vroeger zijn weer helemaal back!

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. Deze 5 trends van vroeger zijn weer helemaal back!

Niets is zo veranderlijk als de mening van de mens. En ja, dat mode een kwestie van smaak - lees: mening - is, bewijst maar weer hoeveel trends kunnen komen en gaan. Dit jaar heb je in ieder geval kennis kunnen maken met een hoop oude fashiontrends die nu weer helemaal hot en happening zijn!

1. Kleine zonnebrillen

Je ouders wisten vroeger al wat een snelle planga was. Back in the 90s droegen ze kleine zonnebrillen. En ook tegenwoordig ben je weer helemaal hip als je er eentje op je neus zet. Nu, tijdens de winter, is het misschien een beetje onzinnig om te doen. Maar dat dit soort plangas jaren mee kunnen gaan, is een feit.

2. Flared pants

De flared pants is dan weer een fashiontrend waar je opa en oma al alles van weten. In de jaren 70 was het namelijk ontzettend populair en de fesjun van toen hangt ook nu weer in de kledingkasten. Niet bij mannen, die het destijds ook droegen, maar vooral bij de stijlvolle jongedames. Het highlight je vrouwelijke vormen en je kan het - gelukkig - met van alles combineren!

3. Slangenprint

De een moet niks hebben van slangenprint en de ander, die wordt er juist blij van. En guess what, het is weer helemaal terug! Schoenen, riemen, tassen, truien, je kan het zo gek niet bedenken. Dus, als je de behoefte hebt: tover jezelf gerust om tot een slang, want het mag!

4. Luipaardprint

Mensen loeven dierenprintjes. Maar echt! Tegenwoordig loopt niet alleen tante Nel op de camping rond met deze wilde kleding, maar zelfs mensen die echt verstand hebben van mode. Zo zijn bijvoorbeeld Versace en Christian Dior er weer helemaal fan van. Love it or hate it.

5. fanny packs

Heuptasjes zijn weer terug in alle vormen en maten. Terwijl het een tijd lang werd beschouwd als iets voor opa's, oma's en kinderen, weet de fashionista daar nu wel raad mee. Ze worden niet alleen op de heup gedragen, maar ook off shoulder. En eerlijk, het is fantastisch om bij je te dragen op bijvoorbeeld festivals of een vakantie. Je voelt er niks van!

Ster advertentie
Ster advertentie