FunX

Chivv: "Als het tijd is voor een hit, komt 'ie vanzelf wel."

foto: YouTube Quatro Vision
  1. Newschevron right
  2. Chivv: "Als het tijd is voor een hit, komt 'ie vanzelf wel."

De mannen van SBMG hebben zijn weer terug met een hele dikke nieuwe single. Na Pull Up Game Is Strong en Barkie Naar Een Kop droppen ze vandaag de banger Drop Top, waarop Navi veel vuur spit. Maar wie is deze nieuwe hittespitter? Patrick belde met Chivv in Start en vroeg hem meteen naar de nieuwe single.

hit

Als je veel hits op je naam hebt staan, zou het logisch zijn dat je er nog meer wilt. Maar Chivv vertelt dat Drop Top niet is gemaakt om weer een hit te scoren. "Dit is juist een track waarvan we denken: deze moeten we gewoon online gooien. Het is niet dat we er grote plannen mee hebben", vertelt hij. "Als het tijd is voor een hit, komt 'ie vanzelf wel."

navi

Op de nieuwe banger werken de Amsterdammers samen met Navi. Hij is de eerste artiest die zich aansluit bij Quatro Vision. "Het is niet echt een label, meer een beweging", legt Chivv uit. Navi is het neefje van Chivv en veel hiphopfans vinden hem een nieuw talent. "Wij geloven ook heel erg in hem, dus we gaan hem gewoon een push geven", zegt Chivv trots. "Houd hem in de gaten, Navigation, the next best!"

dubai/videoclip

De cover van de track lijkt een beetje op een foto van een videoclip. Chivv lacht en verklapt dat er inderdaad een clip van de track aankomt. De mannen waren aan het genieten van hun vakantie in Dubai. Daar hebben ze meteen even de track geclipt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto: Instagram Chivv

Ster advertentie
Ster advertentie