FunX

Reclame met hunk Davy Eduard King irritantste van 2017

foto: YouTube Appie Today
  1. Newschevron right
  2. Reclame met hunk Davy Eduard King irritantste van 2017

Elk jaar wordt de Loden Leeuw uitgereikt voor de meest irritante reclame. Net als vorig jaar werd er massaal gestemd. De oerlelijke 'prijs' ging dit jaar naar Davy Eduard King. Deze hunk schittert in de reclame Buik, Billen, Bonus van een bekende supermarktketen, maar niet iedereen kon die reclame dus waarderen. Vanochtend was hij voor de allereerste keer op de radio. Bij Start vertelde hij over de 'winst' en over zijn irritaties.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

herkend

Davy wordt tegenwoordig vaak herkend. "Vooral in de supermarkt", vertelt hij. Door de rol in de reclame, maar vooral door zijn looks heeft de acteur niet te klagen over vrouwelijke aandacht. "Mijn fanbase is wel 85 procent vrouw", lacht hij. "Ik heb wel eens meegemaakt dat iemand aan mij vroeg: Kom bij mij boodschappen brengen, maar laat de boodschappen maar thuis. Of: Ik weet niet wat je maakt, maar bij mij is het stuk."

irritatie

Davy kreeg de Loden Leeuw uitgereikt door Radar-presentatrice Antoinette Hertsenberg. Maar hoe denkt hij over de presentatrice? "Ik vond haar ook irritant. Op een schaal van één tot tien geef ik haar wel een goede 8+", geeft de acteur prijs. Maar dat is niet het enige waar Davy zich aan ergert. Zijn grootste ochtendirritatie zijn autobestuurders, die 's ochtends opgefokt achter het stuur zitten: "Kom op, de dag is net begonnen en je bent nu al boos?!

acteerwerk

Ondanks de 'prijs' voor de meest irritante reclame, is Davy niet van plan om te stoppen met acteren. Op dit moment is hij aan het opnemen voor de film Zwaar Verliefd!, die in het najjaar van 2018 in de bios te zien zal zijn. Zijn rol is, hoe kan het ook anders, sportschooleigenaar Bram!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie