Naar homepage
FunX

Persbericht: BNN United en FunX brengen Ali & Anitaweek

  1. Newschevron right
  2. Persbericht: BNN United en FunX brengen Ali & Anitaweek
“Moslims zijn gevaarlijk" en "Nederlandse meiden gaan met iedereen naar bed". Stiekem hebben we nog behoorlijk wat vooroordelen over elkaar. Vanaf maandag 27 februari proberen BNN United en FunX hier een einde aan te maken met de Ali & Anitaweek. In deze week gaan jongeren met verschillende culturele achtergronden in gesprek over thema’s als cultuur, extremisme, discriminatie en seksualiteit.

BNN United en FunX brengen in de Ali & Anitaweek samen zes radio-uitzendingen die in het teken staan van de Islam in Nederland. BNN-presentatrices Sophie Hilbrand en Willemijn Veenhoven presenteren samen met FunX-presentatoren Serkan Soytekin en Morad Elouakili beurtelings live vanuit de bar van BNN of de FunX-studio.

Elke dag in de Ali & Anitaweek komt een ander thema aan bod:
Maandag 27 februari: cultuur & geloof
Dinsdag 28 februari: extremisme & media
Woensdag 1 maart: Islam & Christendom
Donderdag 2 maart: liefde & seksualiteit
Vrijdag 3 maart: maatschappij & discriminatie
Zondag 5 maart: samenvatting

De uitzendingen zijn te beluisteren op werkdagen tussen 21.00 uur en 22.00 uur op Radio 1 bij BNN United (behalve woensdag) en op FunX supported by BNN. Op zondag wordt de samenvatting uitgezonden op FunX en FunX supported by BNN van 07.00 uur tot 10.00 uur. Tijdens de uitzendingen kan iedereen live zijn stem laten horen.

FunX is te beluisteren via de FM-band in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. FunX supported by BNN is landelijk op de kabel en schotel en via FunX.fm.
Ster advertentie
Ster advertentie