FunX

"Sociaal? Dat ben ik ook zonder alcohol!"

  1. Newschevron right
  2. "Sociaal? Dat ben ik ook zonder alcohol!"
De één zegt dat gezelligheid bij een goed glas wijn of een biertje begint, maar anderen geloven juist dat alcohol je over dat randje duwt. Hoe denk jij erover? Zarayda peilde het woensdagavond in CritiX met de stelling: "Mensen die alcohol drinken zijn socialer." 66% van de FunX luisteraars was het daarmee oneens, luister maar:Drinken hoort erbij

Bij bepaalde beroepsgroepen is het bijna onmogelijk om niets te drinken. Als artiest draait je leven om optredens in clubs en Bokoesam kent het. Toch omarmt de Workshop-rapper dat gevoel met een fles wodka: "Ik vind het leuk om wat te drinken en dronken te zijn, maar ik denk dat het niet moeilijk is om de fles te laten staan als je niet van dronken zijn houdt."

Zwarte kots
Bokoesam heeft het ook een periode rustig aan gedaan, nadat hij zwart kotste: "Ik kots vaker, maar dacht toen echt dat ik mijn ziel eruit had gekotst. Ik was heel jong en ben toen een maandje gestopt met drinken." Het grote verschil met toen is dat hij gestopt is met bier, maar daardoor rookt hij weer meer.

Ster advertentie
Ster advertentie