FunX

Tooske Ragas werkt aan kinderserie

  1. Newschevron right
  2. Tooske Ragas werkt aan kinderserie
Tooske Ragas werkt momenteel samen met een jeugdvriend aan een kinderserie. Dat zei de presentatrice vanmorgen in Start. De serie heeft volgens Tooske wat weg van de populaire kinderserie De Zevensprong uit de jaren tachtig. "Het is echt spannend voor kinderen van tien, elf, twaalf jaar. Dat je denkt: ik vind het een beetje eng, maar ik wil het toch zien." Het verhaal staat op papier en met de verdere uitwerking is ze nu druk bezig. "Het kan nog wel een jaar of twee duren maar het is wel een serieus ding," aldus Tooske.

De Club van Lelijke Kinderen

Fernando belde met Tooske om te praten over de nieuwe film "De Club van Lelijke Kinderen" die afgelopen weekend in première ging. Tooske speelt juf in de film, een rol die haar op het lijf lijkt te zijn geschreven. "Ik heb natuurlijk vier kleine kinderen (...) en mijn ouders zijn allebei onderwijsmensen. Mijn grootouders zijn ook zo ongeveer allemaal onderwijsmensen, dus het paste me wel," zegt ze. Als de showbizz haar niet meer bevalt zou Tooske zelfs serieus overwegen om zelf het onderwijs in te gaan. "Het lijkt me wel wat. Ik vind het ook wel goed werk. Dan kan je echt wat doen voor de maatschappij."

Caught in the Act

Tooske's man Bastiaan Ragas maakt zich ondertussen klaar voor een korte come back met de boyband Caught In The Act. De Nederlandse band was tussen 1993 en 1998 immens populair in o.a. Duitsland, Japan, Australië en Zuid-Afrika.

Tooske moest er aanvankelijk wel om lachen. "Ik lig de hele tijd in een stuip. Ik zeg: Bas, je bent 40. Moet je dat nou wel doen?" Na het terugkijken van oude beelden van de band kwam ze echter tot inkeer. "Die gasten waren zo onwaarschijnlijk groot in Duitsland en in Azië. Echt stadions vol met gillende meiden, dat ik denk: het zou maar zo kunnen dat het enorm gewaardeerd wordt door oudere fans."

Bovendien zit er een beetje eigenbelang bij voor Tooske. "Mijn grote voordeel is dat Bas nu alweer is begonnen met opdrukken en sit ups dus ik krijg er sowieso een strakkere vent voor terug."

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F49319050&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie