FunX

Curaçaose speelfilm 'Sensei Redenshon' in Nederlandse bioscopen

  1. Newschevron right
  2. Curaçaose speelfilm 'Sensei Redenshon' in Nederlandse bioscopen

Antiano, bo tei si?! Lees met Antilliaans accent: beter ga je snel naar de bios om Sensei Redenshon te zien! Deze Curaçaose speelfilm is momenteel te zien in de Pathé bioscopen. En dat na twintig jaar. Het is extra bijzonder, omdat de flick ook nog volledig in het Papiamentu gesproken is. Maar natuurlijk is het Nederlands ondertiteld, zodat iedereen van de film kan genieten.

Het verhaal

Hoofdrolspeler Sandro heeft door illegale straatgevechten ruim tien jaar vastgezeten in de gevangenis. Daardoor is hij het contact met zijn zoon verloren. Nu de Curaçaoënaar weer op vrije voeten is, wil hij het contact met zijn zoon Shendel weer terug. Maar dat wordt een nogal lastige opgave voor de vader. Zijn zoon wil namelijk niks met hem te maken hebben.

De cast van de 119 minuten durende film bestaat onder andere uit Raul de Windt, Vale Croes, Amos Balentin (bekend van Cache Deluxe en winnaar van Rei di Tumba 2015). Sensei Redenshon behoort tot de officiële selectie van het Trinidad & Tobago Film Festival en het Havana Film Festival Cuba.

Check deze link voor meer info over de speeltijden en locaties van de film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie