FunX

Nelson Freitas primeur: For You

  1. Newschevron right
  2. Nelson Freitas primeur: For You
De nieuwe single 'For You' van Nelson Freitas ging vanochtend in Nederlandse première in de FunX ochtendshow! Het nieuwe nummer was in Portugal al verkrijgbaar, maar gaat vandaag wereldwijd in de verkoop.

For You video

De videoclip van 'For You' wordt volgende week geschoten en daarvoor heeft Nelson drie regisseurs ingezet die mogen strijden voor het meest frisse idee. Voorheen kwam de zanger met een clipconcept en liet hij de uitvoering over aan de director. Nu mag de director alles doen: "Ik wil het nu benaderen vanuit een andere hoek," zei de zanger daarover in Start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Latijns-Amerika

Nelson wil de wereldmarkt veroveren met het nieuwe album. Hij heeft al drie nieuwe nummers, maar hij voegt ook een grote FunX hit toe aan de plaat: "Ik heb ook Rebound Chick toegevoegd omdat niet iedereen die kent." Nelson blijft vasthouden aan zouk, maar hij gaat wel voor iets totaal nieuws: "Je moet je zouk voorstellen met een flink popgehalte, radiovriendelijker en club. Het is gewoon anders en ik weet niet hoe ik het uit moet leggen."

LIVE DVD

Nelson Freitas vertelde Fernando ook dat hij een LIVE-DVD heeft opgenomen die in september gaat uitkomen. Dat concept is erg populair in Latijns-Amerika en dat is precies het continent waar de zanger wil gaan touren met zijn nieuwe album.

Ster advertentie
Ster advertentie