FunX

F1rstman over uitgelekte naaktfoto: "Kiss my ass, je krijgt geen enkele euro van mij!"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. F1rstman over uitgelekte naaktfoto: "Kiss my ass, je krijgt geen enkele euro van mij!"

Iemand heeft een naaktfoto van je en maakt daar misbruik van. Het is misschien wel het ergste dat iemand kan overkomen. Maar hoe verschrikkelijk is het als je een artiest bent en in de spotlight staat? Het overkwam ook F1rstman een aantal weken geleden. Hij vertelde er voor het eerst over bij Morad & Shay.

afpersing

"Het is gebeurd, het is vervelend", vertelt F1rstman. De naaktfoto is gemaakt tijdens privéomstandigheden en hij wist niet dat de foto gemaakt was. Daarna werd F1rstman afgeperst: de dader wilde geld zien. "Kiss my ass, je krijgt geen enkele euro van mij", was zijn reactie. Het deed F1rstman heel veel: "Ik was er kapot van. Je vertrouwt iemand en als dit gebeurt, is dat niet tof. Ik heb nooit zulke issues gehad, dus ik was in shock dat dit gebeurde".

hulp

Gelukkig stond F1rstman er niet alleen voor. "Ik heb gelukkig hele toffe vrienden die mij altijd steunen." Maar niet iedereen heeft die steun. Een van zijn fans pleegde zelfmoord, doordat er een naaktfoto uitlekte. "Mensen begrijpen niet wat het met iemand kan doen en dat het gekke gevolgen kan hebben."

positief

Toch laat F1rstman zich niet leiden door negativiteit. Hij gaat juist vol liefde door het leven. "Ik probeer niet alleen als artiest, maar ook als mens liefde te geven", vertelt F1rstman. Zijn toekomst ziet er volgens hem ook erg vrolijk en positief uit. "F1rstman staat voor posiviteit, F1rstman staat voor goede muziek en F1rstman staat voor 100% entertainment tot de dood!"

Ster advertentie
Ster advertentie