FunX

Jonna Fraser spit live eerste verse van 'Pray For Job'

foto: YouTube: noahsarklabel
  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser spit live eerste verse van 'Pray For Job'

Jonna Fraser is met Pray For Job deze week de DiXte en daarom was hij vanochtend te gast in Start. Hij heeft een brede nederhopstijl die varieert van gangstarap tot zwoele soul. Omdat Jonna vaak in zijn tracks zingt, zou je bijna vergeten dat hij ook een koning in het rappen is. In de track Pray For Job spit hij in een rap tempo barz achter elkaar. Fernando sprak met Jonna over zijn rap comeback.

''Na mijn eerste 4 barz dacht ik: nee, deze hele verse moet ik snel spitten en niet opgeven. Je gaat het helemaal afschrijven, want het zijn veel barz. Volgens mij drie 16's.''

Live spitten

Het is dan ook behoorlijk knap dat Jonna een deel van zijn barz live heeft kunnen doen. Het vergt namelijk behoorlijk wat uithoudingsvermogen. Eerst deed hij een vertraagde variant en kort daarna konden we hem als een sneltrein horen spitten.

Rappers imiteren

Ook werd Jonna Fraser uitgedaagd om het Karaoke-imitatiespel te spelen. De bedoeling was dat hij de stemmen van MocroManiac, Sevn Alias en Young Ellens nabootste. Dat deed hij met succes!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie