FunX

Dit zijn de meest verschrikkelijke kusscenario's!

  1. Newschevron right
  2. Dit zijn de meest verschrikkelijke kusscenario's!

Stel dat je date met iemand die kapot lekkere lippen heeft, dan is het extra spannend om erachter te komen of zoenen met die guy of chick ook zo lekker is als dat het eruitziet. Maar je kan ook keihard afknappen als diegene behoort tot de categorie: slechte zoeners! Tijdens de show van Morad & Jasmine stuurden luisteraars de meest uiteenlopende ervaringen hierover in, zoals...de mond- en neusbeademing!

"Ik heb een keer een ervaring gehad met iemand die echt dikke lippen had. Die kill was zo mooi om te zien en ik dacht ook van nu komt het, lekker toch. Nou geloof me, z'n lip ging helemaal over m'n mond en neus heen! Zijn lip was zo groot, OMG! Het was gewoon echt nat. Daarna ben ik er echt op afgeknapt als een jongen te grote lippen heeft. Ik had het niet verwacht, want hij was echt zo knap. Maar ja, je moet het wel onder controle hebben."

Naast deze zogenaamde 'mond- en neusbeademing' zijn er natuurlijk nog veel meer slechte kusscenario's te noemen. Hieronder een aantal op een rijtje. Herkenbaar?

1. De wasmachine

Wie kent het niet. Je hebt jezelf er misschien wel schuldig aan gemaakt. Die overdreven ronddraaiende tong! Maar goed, oefenening baart kunst. Tenminste, dat is te hopen.

2. De zuignap

Zo eentje waarbij je mond helemaal wordt ingezogen tijdens het zoenen. Niet fijn!

3. De 'tandenkusser'

Niks sensueels aan het 'tandje' als zijn of haar tanden constant in de weg staan tijdens het zoenen.

4. Mond over mond

Los van de kus die op een op mond- en neusbeademing lijkt, bestaat deze variant ook nog. Hierbij voel je zijn of haar tanden om je lippen heen. Een van onze FunX-luisteraars heeft het zelf ervaren.

"Ik voelde echt zijn tanden om mijn lippen heen. Vervolgens ging bewoog hij hard en wild met zijn tong. Tijdens het gezoen, drukt hij zijn hoofd ook nog eens heel erg naar dat van mij. Dus ik moest kracht terug zetten, ander zou ik omvallen."

5. Slechte adem

Dit is natuurlijk gewoon killing. Het heeft geen uitleg nodig toch?

Ster advertentie
Ster advertentie