FunX

‘Nu al minder vertrouwen in de politiek’

  1. Newschevron right
  2. ‘Nu al minder vertrouwen in de politiek’
In Nederland bood nooit eerder een premier binnen twee weken na een regeerakkoord zijn excuses aan. Nu gebeurde dat wel, na alle onrust over de inkomensafhankelijke zorgpremie. Het kabinet moet bezuinigen, maar doen ze dat wel goed? Maakt de partij waar jij op gestemd hebt zich hard voor jouw toekomst? Daarom kon je gisteren reageren op de stelling: ‘Het vertrouwen in de politiek krijg je niet terug door één excuus’. Ruim 88% van de stemmers is het eens met de CritiX-stelling. Wat vind jij?

Reacties

Olga: Beter laat dan nooit! In andere landen zou je dat niet snel zien gebeuren. Ik vind het juist stoer van Rutte!

Francoise: Ik denk dat je het met elke andere situatie kunt vergelijken. Met een ´sorry´ win je inderdaad niet het vertrouwen terug, dus is de politiek hier ook geen uitzondering op.

Tanja: Ik heb totaal geen vertrouwen in Rutte en Samsom.

Anass: Politiek is een spel en wij zijn de pionnen in dit land.

Jamila: Klopt, tijd voor een nieuwe frisse generatie in het Catshuis.

Ilaisa: Ik denk dat het niet alleen aan Rutte en Samsom ligt hoor!

Ashwin: Hij heeft inderdaad zijn excuus als premier aangeboden. Probeer dat maar eens in China voor elkaar te krijgen. Het vertrouwen is natuurlijk beschadigd, maar je kan het ook overdrijven.

CritiX

Q-Bah kreeg in CritiX een aantal opmerkelijke luisteraars aan de telefoon. Beluister hieronder wat zij te zeggen hebben!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F67366955&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

CritiX is er van maandag t/m donderdag (21.00-23.00 uur). Meepraten in de radioshow? Mail je naam en telefoonnummer naar critix@funx.nl
Ster advertentie
Ster advertentie