FunX

Rochelle dropt vandaag haar eerste EP Centerpiece

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Rochelle dropt vandaag haar eerste EP Centerpiece

Rochelle heeft vandaag haar allereerste EP Centerpiece gedropt! De zangeres begon haar carrière nadat ze in 2011 X Factor won. In 2016 was ze ook nog eens de meeste gestreamde vrouwelijke artiest van Nederland. Mooie prestaties, maar ze bracht nooit een project uit met haar eigen tracks. Vanochtend was ze te gast bij Start om te vertellen over haar EP.

de juiste tijd

Rochelle ken je waarschijnlijk wel van tracks als Shotgun met Yellow Claw en All Night Long, wat betekent dat de zangeres niet heeft stilgezeten. Hoezo duurde het dan zo lang voordat haar EP er eindelijk was? "Alles heeft z'n tijd nodig en voor mij was het nog niet de juiste tijd." Rochelle is lang met Centrepiece bezig geweest, maar volgens haar viel niet alles op de juiste plek. Nu voelt het voor haar goed met als resultaat dat vandaag de EP te beluisteren is.

veel liefde

Op Centerpiece is Rochelle enorm liefdevol, maar het gaat niet per se om relaties. Mensen om haar heen inspireerde haar ook om deze tracks op te nemen. De zangeres schrijft vaak over eigen ervaringen, vandaar dat Make It Better haar favoriete track op de EP is: "Het heeft een diepe boodschap, het draait allemaal om de liefde." Beluister Centerpiece hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie