Naar homepage
FunX

FMA-nominee Ir-Sais dropt next level Caribbean vibes met 'Kiko Ta Kiko'

  1. Newschevron right
  2. FMA-nominee Ir-Sais dropt next level Caribbean vibes met 'Kiko Ta Kiko'

De koning van de Caribbean vibes, Ir-Sais, heeft het nummer Kiko Ta Kiko geprimeurd. Deze baas, die zingt in het Papiamentu, was vanmorgen te gast bij Giorgio in Start. Niet alleen vanwege zijn kersverse track, maar ook omdat hij genomineerd is voor de FunX Music Awards in de categorie Best Singer!

Maar eerst even over Kiko Ta Kiko, dat letterlijk 'wat is wat' betekent en je kan beschouwen als een soort van 'wassup'.

"Dames en heren, geloof me, we gaan hiermee gewoon een Caribbean les geven in de scene. Ik breng gewoon een nieuwe Caribbean vibe, be ready for it."

super heavy

Ir-Sais gaat echt ontzettend lekker de laatste tijd, zo worden Midnight Boom en Dream Girl grijsgedraaid op FunX. Eén van z'n concurrenten in de FMA-categorie Best Singer, Ronnie Flex, is ook behoorlijk fan. Zo heeft hij laatst zelfs een remix gedropt van Dream Girl.

"Het is echt een eer. Ik zie Ronnie als één van de legends van Nederland. Voor mij is het iets groots dat hij een remix heeft gemaakt van mijn nummer. Super, super, super heavy!"

dream girl dingen

Ook vertelde de zanger en FunX Talent-jurylid waar zijn Dream Girl allemaal aan moet voldoen.

knowledge

Oh ja, hoe goed kent Ir-Sais zijn FMA-concurrenten trouwens? Giorgio speelde het spel Beat The Competition met hem!

Ster advertentie
Ster advertentie