FunX

'Lekker snoepen en toch afvallen'

  1. Newschevron right
  2. 'Lekker snoepen en toch afvallen'
Iedereen kan volgens Mieke Kosters slanker worden, je hebt het allemaal zelf in de hand. Zeggen dat je aanleg hebt om dik te zijn is slechts een excuus. Het kan zo zijn dat je iets sneller aankomt dan de gemiddelde persoon, maar je bepaalt zelf wat en hoeveel je eet. Hiermee heb je uiteindelijk zelf controle over je gewicht.

Dit is één van de onderwerpen die Kosters bespreekt in haar boek 'Het Geheim van Slanke Mensen'. De gewichtsconsulente beschrijft hierin hoe het komt dat ondanks dat ze eet wat ze wilt, ze toch niet aankomt. "In mijn boek laat ik zien dat afvallen eigenlijk heel leuk is, maar dat het erom gaat dat je je eigen verantwoordelijkheid weer neemt. Dat je weer gaat genieten van het eten. Dat je kiest wat je echt lekker vindt," aldus Mieke. "Waar het om gaat is dat je een modus voor jezelf vindt waarin je wel lekker eet en gezond, maar toch minder dan je verbrandt."

Kosters begon vanaf haar vijftiende al met lijnen maar het lukte haar niet om het gewenste gewicht te behalen. Ze vroeg zich dan ook af hoe haar vriendinnen snacks naar binnen werkten en toch slank bleven. Ze dacht dat dat aan hun genen lag, maar kwam er later toch achter dat dat niet zo was. Ze kopiëerde hun manier van eten en wist zo 15 kilo af te vallen ondanks dat ze elke dag chocola at, wijn dronk en niet extra ging sporten.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F73961066"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie