FunX

Fuck bijstandsmoeders!

  1. Newschevron right
  2. Fuck bijstandsmoeders!
Zo, dus je Gucci-riem is 300 Euro en je DSquared zijn Limited Edition, dus die zijn 350 Euro. Blue Blood broek van 350 Euro, een Moncler jas van 400 Euro en een Luis Vuitton zonnebril en portemonnee voor 700 Euro totaal. Dit allemaal afgerond met wat assecoires, een horloge, een armband, een iPhone en een rugzak met iPad voor nog een extra 1800 Euro totaal en klaar ben je.

In totaal zit je dan op een supercoole 3900 Euro voor je totale "kijk mij er ff focking keihard bijhoren hierzo"-outfit. Dat is toch geen geld om er zo hard bij te lopen, kom op zeg.

Bijstandsmoeder

Een bijstandsmoeder met één kind heeft na aftrek van al haar vaste lasten een weekbudget van ongeveer 35 Euro. Daar moet zij eten en kleding van kopen. Ook moet hier een tv, koelkast of wasmachine van worden betaald als hij kapot is. Pretparken en vakantie zitten hier dus ook bij in.

130 Weken

De overheid vind dit veel te veel dus waarschijnlijk wordt het straks ook nog eens minder, laten we zeggen 30 Euro per week. Als je dus zo keihard loopt te stunten met je outfit heb je maar 130 weken budget aan van een bijstands moeder. Maar ja, dat is haar eigen schuld toch?

Shop ze

Waarom zou jij je schuldig voelen dat je 2,5 jaar leefbudget draagt van een alleenstaande bijstandsmoeder met kind. Jij gaat keihard en wat is er nou belangrijker? Shop ze.

Ster advertentie
Ster advertentie