FunX

The Flexican en Diplo maken retro videoclip

  1. Newschevron right
  2. The Flexican en Diplo maken retro videoclip
The Flexican voegt zich toe aan het rijtje Nederlandse dj's die internationaal aan het doorbreken is. Hij is door Major Lazer producer Diplo benaderd om een nieuwe versie van de track 'Bumaye' te maken. Hierop is reggae artiest Busy Signal te horen. Deze belandt op het aankomende album van Major Lazer. Deze stond gepland voor februari maar wordt volgens Flexican waarschijnlijk later uitgebracht.

Momenteel is de Nederlandse dj in Jamaica. De videoclip voor het nummer hebben ze daar in de ghetto geschoten. "Het is een retro clip, back to the 90's Shabba Ranks, Buju Banton, Shaggy-achtige videoclip. Dus Jamaica jaren 90 oversized kleren met heel veel kleur," aldus Flexican tijdens Start. De single en video worden voor de zomer gelanceerd. De dj is onder de indruk van het land en zit daar tot het einde van de maand. Hij werkt momenteel ook aan andere tracks waaronder een officiƫle remix voor Rita Ora.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F75154731"></iframe>
{/source}
Making ofSter advertentie
Ster advertentie