FunX

Joost wil campinggevoel terugbrengen

  1. Newschevron right
  2. Joost wil campinggevoel terugbrengen
Joost Buitenweg gaat in We Love Camping samen met zijn gezin langs de mooiste campings in Europa. Vanochtend was hij te gast in Start en vertelde hij uitgebreid over het programma dat zondag voor het eerst te zien was op SBS6.

We Love Camping

In We Love Camping verkennen Joost en zijn gezin de omgeving en ondernemen ze verschillende activiteiten. "In tweeënhalve week hebben wij zesduizend kilometer gereden en de afleveringen opgenomen. Het was een leuk avontuur en wij hebben van alles gedaan." Met het programma wil de acteur het campinggevoel terugbrengen. "Voor dit programma ging ik al samen met mijn gezin veel kamperen en ik vind het hele campingleven leuk." Het was voor Buitenweg gelukkig niet moeilijk om zijn gezin over te halen om mee te doen met het programma. "Je moet altijd zorgen dat je foto’s hebt van mensen die je op de juiste momenten kan inzetten", zei de acteur lachend.

Acteercursussen

In 1996 is Joost begonnen met RJBstudio, waar acteercursussen worden gegeven om beginnende talenten wegwijs te maken in het acteervak. "Wij proberen mensen in een korte tijd het acteervak bij te brengen in verschillende cursussen." De acteur heeft in 2000 ook productiehuis PIXELTHIS opgericht. "Ik wilde zelf iets produceren en ik had een aantal ideeën, dus zijn we begonnen met PIXETLHIS. Terwijl het minder gaat in Nederland krijgen wij steeds meer opdrachten en hebben wij het erg druk."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71569300"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie