FunX

De Pitch: Wie mag zich DE leider van de toekomst noemen?

  1. Newschevron right
  2. De Pitch: Wie mag zich DE leider van de toekomst noemen?

In WorX schuiven de hele maand november kandidaten aan om te pitchen waarom zij de leiders van de toekomst zijn. Binnen 30 seconden moeten zij zichzelf beter verkopen dan hun concurent. De winnaar verdient twee tickets voor een waardevolle seminar van de man van Oprah, inspirational speaker Stedman Graham, op 3 december in Rotterdam. De allerbeste pitch maakt ook nog eens kans het podium te delen met de wereldberoemde spreker en om nog een keer zijn of haar speech voor te dragen.

Hieronder zie je wekelijks de nieuwste winnaar.

Week 4: Hafsa gaat ervandoor met de allerlaatste ticket voor stedman graham

De Amsterdamse Hafsa gelooft dat educatie de sleutel is tot verandering en de Haagse Lala weet uit eigen ervaring dat een bewuste levensstijl je gelukkig maakt. Beiden willen ze met hun overtuigingen anderen helpen. Maar alleen de beste pitch verdient een Stedman Graham masterclass.

En de winnaar is...

Aysim Devici, uitblinker van de week, was onder de indruk van beide pitchers: "Hafsa's idee om jongeren zo lang mogelijk van hun jeugd te laten genieten, vond ik heel mooi. Van Lala vind ik het goed dat zij beseft dat je dicht bij jezelf moet blijven." Uiteindelijk heeft de pitch van 24-jarige Hafsa de luisteraar het meest overtuigd.

Week 3: Rutney wil inspiratiecoach voor elke student

De spanning was te snijden tussen pitch-deelnemers Rutney (22) en Tamer (24). Hoewel de zelfverzekerde Rutney koeltjes overkomt, liet Tamer zijn competitief gevoel naar voren komen. In de pitches maakten ze het niet makkelijk voor de beslissende stem, de luisteraars.

En de winnaar is...

Uitblinker en jury van de week was helikopterpiloot Dominque Schreinemachers. Hoewel ze met haar commentaar geen winnaar mocht aanwijzen, viel haar wel genoeg op. "Ik vond beide pitches heel goed, maar moest bij Tamer wel opletten om alles te kunnen volgen. Daarnaast ben ik ook fan van Rutney's succescoach. Hij krijgt dan ook mijn voorkeur." Maar uiteindelijk koos de luisteraar Rutney als leider van de toekomst.

Week 2: De Rotterdamse proshat helpt anderen hun leven te veranderen

In de tweede ronde namen Proshat en Egbert het tegen elkaar op en werd de winnaar bepaald door de FunX luisteraar. Via de app kon je stemmen op een van de twee kandidaten. Beiden hadden in ieder geval de jury van deze week, WorX uitblinker Samantha Ebecilio, overtuigd. "Ze hebben het allebei dicht bij zichzelf gehouden en willen met hun tools anderen helpen." Beluister hieronder de pitches van Egbert en Proshat.

En de winnaar is...

Hoewel Egbert flink wat stemmen had binnengehaald, ging de Rotterdamse Proshat er met de kaarten vandoor.

Week 1: 27-jarige Rawieta eerste winnaar stedman graham-pitch

"Ik wil een steentje bijdragen aan een betere wereld." "Mijn missie is om een leider te zijn die anderen inspireert en motiveert." In WorX gingen de eerste pitchers hard tegen hard. De 22-jarige Mariya en 27-jarige Rawieta wilden zich om verschillende redenen bewijzen. Hieronder hoor je hun pitches.

En de winnaar is...

DJ Eva hield het bijna niet meer, maar de kandidaten zelf waren chill en gefocust. Zij verkochten zichzelf nagenoeg binnen de tijd en daarna was het aan de jury om de winnaar te bepalen. Deze week was de keus aan WorX uitblinker Saami Akrouh. Een jonge gemeenteraadslid van de Hilversumse PvdA.

Ster advertentie
Ster advertentie