FunX

"Film Kankerlijers krijgt tweede deel"

  1. Newschevron right
  2. "Film Kankerlijers krijgt tweede deel"
Acteur Jasha Rudge vertelde vanochtend in de FunX ochtendshow dat er misschien een tweede deel van de film Kankerlijers komt. Hij was samen met Vera van der Horst te gast in Start, omdat ze samen te zien zijn in de film Kankerlijers die gisteren in première ging.

De film Kankerlijers ging in drie uitverkochte zalen in première. Dat belooft veel goeds voor een vervolgfilm en die lijkt er volgens Jasha ook te komen: "De regisseur zei gisteren dat we konden denken aan een vervolg, als deze film goed uit zou pakken."Bioscoop
De film Kankerlijers draait om drie jongens: Nick, Iwan (Jasha) en Olivier. De drie boys leren elkaar kennen op de oncologie afdeling van het ziekenhuis. Ze hebben de grootste lol samen en dat wordt alleen maar leuker als de mooie Gina (Vera) op de afdeling komt te liggen. Kankerlijers draait vanaf 12 februari in de Nederlandse bioscopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.Het hele interview met de acteurs check je vanaf woensdag op FunXgemist.
Ster advertentie
Ster advertentie