FunX

Meiden van TP4Y doen nieuwe single 'La La Love' acapella

  1. Newschevron right
  2. Meiden van TP4Y doen nieuwe single 'La La Love' acapella

Amber, Zoë, Sterre en Nour zijn Too Pretty For You ofwel TP4Y. Arrogant? Nee. “De naam van onze groep is met een knipoog naar haters”. De vier meiden, die gecoacht worden door de Fouradi’s, waren vanmorgen te gast in Start. Niet zomaar, want hun eerste single ‘La La Love’ is uit!

"Eigenlijk hebben we gelogen zo vlak voor hun auditie bij Holland's Got Talent. Ze waren namelijk geen twee weken bij elkaar, maar pas twee dagen!" Mo Fouradi, die ook bij Start zat, vertelde dat het anders ongeloofwaardig over zou komen. Naast het managen van B-brave en Aliyah, vonden de broers het tijd voor een toffe meidengroep die in het Engels zingt, voilà: TP4Y.



TP4Y hartje B-brave
De vijftien- en zestienjarige meiden, die bij hun allereerste radio-interview ooit zaten, vertelden naast muzieknieuws ook nog een beetje shownieuws. Twee TP4U'ers hebben namelijk een relatie met twee B-bravers.

Supertalent
De jongedames kunnen wel meer dan mooi zingen. Zo is Amber onafscheidelijk van haar gitaar en Sterre danst de 'sterren' van de hemel. Maar voor nu gaat het natuurlijk even om hun zangkwaliteiten. Daarom lieten ze 'End Of Time' van Beyoncé en hun eigenlijk single 'La La Love' acapella horen! De video van hun nieuwe track komt naar verwachting eind mei uit.







Ster advertentie
Ster advertentie