FunX

"Before Midnight en Star Trek zijn goed!"

  1. Newschevron right
  2. "Before Midnight en Star Trek zijn goed!"
Before Midnight is een hele bijzondere film volgens Robbert Blokland. Hij gooit zijn duimen omhoog voor het derde deel van de Before-films, waarin een relatie gevolgd wordt. "Hij is lief, romantisch een lach en een traan, maar je moet wel de eerste twee delen wel zien."

In Star Trek Into Darkness wordt de bemanning van de Enterprise naar Aarde teruggeroepen. Ze treffen een chaotische wereld aan, die half vernietigd is. Kapitein Kirk leidt zijn bemanning op een klopjacht naar de bron van de aanval. Star Trek Into Darkness is volgens Robbert goed, maar niet briljant. "Je had van zo'n briljante man als J.J. Abrams toch iets meer verwacht."

Robbert was niet al te blij met de film Trance van de regisseur van Trainspotting. "Dit is een miskleun over een man die werkt bij een veilinghuis en besluit om mee te doen aan een kunstroof."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95835024"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie