FunX

Joëlle kaapt Hayat tijdens speeddate op de radio

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Joëlle kaapt Hayat tijdens speeddate op de radio

FunX-dj Tannaz zoekt al 24 jaar naar de liefde. Ze probeerde het op allerlei manieren en uiteindelijk ook via de radio en met behulp van speeddaten. Tot nu toe liep alles verkeerd af voor de FunX-dj en daarom besloot Tannaz zich te focussen op de liefde van haar luisteraars. Tannaz is namelijk wel goed in het vinden van liefde voor anderen!

Speeddate voor Hayat

Verpleegkundige Hayat meldde zich snel aan voor de speeddate bij Tannaz en kwam al snel met haar eisenpakket: Ze valt op dames met genoeg gespreksstof én ze mogen absoluut geen zwarte nagels hebben. Daar kan Hayat namelijk slecht tegen.

Samantha vs Valerie

Het regende reacties voor een speeddate met Hayat. Twee prachtige dames gingen in eerste instantie de uitdaging met elkaar aan. Reisleidster Valerie en de Zeeuwse Samantha. Beide dames mochten 30 seconden lang proberen om een positieve indruk achter te laten op Hayat. Dat deden ze beide al heel snel, want Hayat mocht met Valerie op vakantie en bij Samantha kon ze direct intrekken.

Joëlle kaapt Hayat

Na de hilarische speeddate konden luisteraars via de FunX App stemmen met wie Hayat op date moest gaan. 55% van de stemmen ging uiteindelijk naar Samantha, maar Hayat koos niet voor Samantha of Valerie. Een andere FunX-luisteraar, Joëlle, belde lastminute in. Zij ging er uiteindelijk vandoor met verpleegkundige Hayat! Hun eerste date zal vrijdag 8 november plaatsvinden tijdens de FunX DiXte 1000 kick off party. Het was de directe aanpak van Joëlle die Hayat aansprak: "Ik wilde een vrouw die lekker direct is. Als je mij de mond kan snoeren, dan ben je al best wel ver. Ze werkt ook in de zorg, dus we kunnen ook lekker sparren met elkaar."

Ster advertentie
Ster advertentie