FunX

Caza over daten in De Lobi Lounge: "Als ik betaal, wil ik waar voor mijn geld"

  1. Newschevron right
  2. Caza over daten in De Lobi Lounge: "Als ik betaal, wil ik waar voor mijn geld"

In de nieuwste aflevering van De Lobi Lounge met Caza praat de rapper over "stromerige likes", over dates betalen en waar voor je geld krijgen en over het belang van huidskleur in de liefde. Dat doet de man met de timer in de FunX-talkshow waarin liefde en seks centraal staan met de vaste click: DJ Wef, Yuki en FunX-host Vanessa.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Onbekenden daten

Over het liefdesleven van Caza is weinig bekend en dat wil de artiest ook graag zou houden. Bekend zijn brengt volgens Caza veel gezeik met zich mee en daarom date hij het liefst iemand die onbekend is: "Mensen gaan alles checken", zegt hij. "Je ziet wat de media post over bekende mensen met een relatie. Alles ligt op straat. Als je ergens ruzie krijgt in een restaurant, dan sta je op Rapnieuws."

"Stromerige likes"

Maar hoe zit het met jaloezie? Als de vriendin van Caza foto's zou liken van andere mannen, dan doet hij naar eigen zeggen niet moeilijk. Het zorgt bij hem wel voor vraagtekens als die guy binnen stroomrange is. Hij past vooral op voor haar stromerige likes, zoals een page waar zijn vriendin drie foto's liket en zo ook wil laten zien dat ze er is. "Ik zou niet snel drie foto's liken, maar het moet kunnen dat ik een keer een foto like. Die bikini kan gewoon leuk zijn, daar kijken wij ook naar."

Waar voor je geld

Daten doet Caza niet echt, maar als hij een restaurant bezoekt met een crush, dan betaalt hij meestal wel. Caza zegt dat hij geen tegenprestatie verwacht als hij betaalt voor een date, maar even later lijkt dat niet helemaal te kloppen: "Als ik betaal wil ik wel waar voor mijn geld. Je betaalt om te laten zien dat je haar hebt, dus heb mij dan ook." Vanessa vraagt zich af of hij daarmee bedoelt dat ze zijn piemel moet hebben: "Bijvoorbeeld," benadrukt Caza "maar het hoeft niet per se dat te zijn." Volgens DJ Wef kan de rapper dan beter naar De Wallen gaan.

"Pro-black is niet anti-white"

Een ander interessant onderwerp in De Lobi Lounge is de huidskleur van je crush. Er wordt wel eens gezegd dat je niet pro-black kan zijn en white kan daten, maar voor Caza maakt huidskleur totaal niet uit. "Pro-black betekent niet meteen anti-white. Ik ben pro-black, pro-white en pro-people. Ik vind dat alles moet kunnen. Iedereen moet elkaar gewoon accepteren."

Seks met groupies?

Caza zegt dat hij nooit seks heeft gehad met groupies. Dat ligt volgens hem aan de jonge leeftijd van zijn fans. Aan aandacht van anderen heeft hij geen tekort: "Ik merk wel dat er veel vrouwen zijn die niet fan zijn van mij, maar ze loeven het dat ik bekend ben of anders ben dan de gemiddelde guy die op kantoor werkt. Ik merk wel dat ze zich daardoor tot je aangetrokken voelen, maar ik doe er niets mee. Ik heb nooit seks gehad met een groupie." Vanessa vindt het moeilijk om dat te geloven en DJ Wef zegt dat flirten ook goed werkt richting fans. Toch herkent Caza zich daar niet in: "Ik ben altijd aardig. Mensen voelen mijn energie. Ik ga niet wazig doen. Ik probeer ook altijd te reageren op berichten. Ik wil op zo'n moment niet thirsty overkomen en dan antwoord ik zakelijk."

Pittige luisteraarsvragen

In de afsluitende vragen van luisteraars krijgt Caza een paar pittige vragen die hij mag beantwoorden. Zo mag de rapper bedenken wat je moet doen als je na een date geblokkeerd wordt op Insta. Een ander vraagt hoe hij de klik met een fotomodel moet zien om te zetten in een relatie. De meest opvallende vraag was echter de derde: "Tijdens een date zat een guy veel op zijn phone. Na de seks vinkte hij mijn naam op een lijstje. Wat moet ik doen?"

Ster advertentie
Ster advertentie