FunX

Buma Music Academy met Fernando

  1. Newschevron right
  2. Buma Music Academy met Fernando
Onze eigen FunX dj Fernando is het gezicht van de Buma Music Academy. Hierin strijden vijftig scholen met elkaar om de beste schoolact van het jaar, oftewel de Buma Music Academy Award 2013!

Bij de Buma Music Academy leren leerlingen van alles over muziek. Bijvoorbeeld hoe een nummer tekstueel in elkaar zit, hoe je een spannende melodielijn maakt en ook leer je van artiesten hoe ze Facebook gebruiken om meer fans te krijgen. Daarnaast ga je naar het grootste popfestival van Europa om professionals uit de muziekindustrie te ontmoeten.

Buma Cultuur wil met het project Buma Music Academy muziekonderwijs terug brengen naar de scholen. "Als Buma Cultuur vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren om muziek terug te brengen als fundament voor kinderen", aldus directeur Frank Helmink. "Wij zijn er van overtuigd dat muziek thuishoort in ieder leven, te beginnen bij de basis: dat van jonge mensen."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/j-TlPwwd5do" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie