FunX

Afro Bros zijn ver gekomen en zijn nog lang niet van plan om te stoppen

  1. Newschevron right
  2. Afro Bros zijn ver gekomen en zijn nog lang niet van plan om te stoppen

De Afro Bros zijn hard bezig! De producers hebben al een aantal toffe samenwerkingen op hun naam staan, zoals met Ronnie Flex, Major Lazer en nu ook met Nicky Jam en J. Balvin! X (EQUIS) heeft views waar je u tegen mag zeggen en dat mede dankzij Afro Bros. Ze waren vanochtend te gast in Start om te vertellen over hun succes.

niet uit het niets

Afro Bros zijn al twaalf jaar bezig en begonnen eerst met remixen. Vervolgens brachten ze in 2010 Dubbelfris uit met Alvaro, wat een grote clubhit werd. Met deze samenwerking kregen ze al enige naamsbekendheid. Daarna kwam 18 Plus uit en sindsdien blijven de hits komen.

"We konden ook de EDM kant opgaan, want we hadden veel connecties in die scene, maar we kozen er toch voor om onze eigen sound te behouden. En we zijn er ver mee gekomen."

bootybeats

De neven pakken dikke hits en willen ze zo vrouwvriendelijk mogelijk maken. Ze kenmerken hun sound als bootybeats, omdat het de bedoeling is dat vrouwen er los op gaan. Meestal testen de Afro Bros deze beats uit door kleine snippets te droppen. Wordt er veel op gereageerd? Dan weet je al hoe laat het is. "Maar ja, je voelt het ook."

beats van alles

Beats maken zit inmiddels in hun bloed en daar komen ze niet zomaar van af. Fernando was benieuwd waarmee ze allemaal beats kunnen maken, dus hij had allerlei materialen meegenomen om hun kunsten te testen. Kunnen ze My Love van Frenna en Sorry van Justin Bieber natrommelen?

Ster advertentie
Ster advertentie