Music

Miljoenen views voor Nicky Jam en J Balvin op Afro Bros en Jeon-productie X (EQUIS)

foto: youtube/nickyjamtv
  1. Newschevron right
  2. Miljoenen views voor Nicky Jam en J Balvin op Afro Bros en Jeon-productie X (EQUIS)

De samenwerking tussen Nicky Jam en J Balvin op de Afro Bros en Jeon-productie X (EQUIS) gaat als een raket op YouTube! De videoclip is binnen vier dagen al de 50 miljoen views gepasseerd op het videokanaal en de reviews liegen er ook niet om. Zo noemt Billboard de Nederlands/Arubaanse productie bijvoorbeeld “een nieuwe Caribische sound in het urbangenre”.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Machika

Voor Jeon is de de samenwerking met J Balvin niet nieuw, want hij is best goed bevriend met de Colombiaan. Zijn single Machika was al een groot succes, maar kreeg dankzij J Balvin, Anitta en ChildsPlay nóg meer aandacht. Hoe die samenwerking tot stand kwam, vertelde Jeon onlangs nog aan FunX-dj Fernando.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

18 PLUS

Na samenwerkingen met Ronnie Flex, Boef en Major Lazer duiken de Afro Bros samen met Jeon de wereldwijde latinscene in. Dat doen ze met vertrouwen, want wie goed luistert hoort direct de grote FunX-hit 18 PLUS terug in X (EQUIS). Nicky Jam vertelde Billboard onlangs nog dat J Balvin hem heeft benaderd met de tune. Balvin vond het een goede single voor Nicky Jam, maar hij ging alleen akkoord op de voorwaarde dat zijn collega mee zou doen op de track. En zo kwam deze nieuwe bromance tot stand.

FunX presents Nicky Jam

De kans is groot dat Nicky Jam de 'Nederlandse track' X (EQUIS) ook laat horen als hij op vrijdag 1 juni in AFAS Live staat tijdens FunX presents Nicky Jam. Doe snel mee aan de winactie en wie weet ga jij er dan vandoor met twee tickets voor het concert van de superster!

Ster advertentie
Ster advertentie