FunX

Uberstylist Bastiaan van Schaik bij Start

  1. Newschevron right
  2. Uberstylist Bastiaan van Schaik bij Start
Bij Bastiaan van Schaik zit mode in zijn bloed. Na zijn opleiding Small Business rolde hij het stylingvak in. Na voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers te hebben gewerkt, ging hij aan de slag voor het modeblad ‘AvantGarde’. Hier heeft Bastiaan tot november 2009 gewerkt. Bastiaan staat bekend om zijn opvallende uiterlijk, gevoel voor fashion en “bitchy” opmerkingen. Eens kijken of hij morgen in Start écht zo bitchy is.

De afgelopen drie seizoenen werkt deze ‘Uberstylist’ ook mee als coach/jurylid van ‘Benelux Next Topmodel’ waar hij nogal hard tegen de modellen was. Zo noemde hij een slank model 'plus size'. Maar dé opmerking die iedereen het meest is bijgebleven, is ongetwijfeld een reactie op een foto waar Bastiaan tegen een model zegt: “Je kijkt alsof je anaal genomen wordt”.

In 2005 was Bastiaan een jaartje te zien bij RTL Boulevard als lifestyle deskundige. Sinds 2007 is hij verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse ‘C’est Brillant’ modeshow tijdens de ‘Amsterdam Fashion Week’ waar jong ontwerptalent geïntroduceerd wordt aan de internationale pers en inkopers.

Ben je benieuwd naar hoe Bastiaan in de ochtend is? Luister morgen dan van 7.00-10.00 naar Start!

Ster advertentie
Ster advertentie