FunX

Jong en succesvol in de uitvaartbranche

  1. Newschevron right
  2. Jong en succesvol in de uitvaartbranche
Voor je werk bezig zijn met de dood is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het uitkiezen van een beroep. Toch heeft het Dennis Friperson (30) altijd al getrokken.

Afgelopen zondag was hij te gast in Hi5. Dennis heeft sinds drie jaar een eigen bedrijf, Meersorgh Uitvaartzorg. Het is een uitvaartonderneming gespecialiseerd in begrafenissen van mensen zoals zij dat vanuit hun culturele of religieuze achtergrond willen.

Hij was op zoek naar een uitvaartverzorger (regio Randstad) om zijn team te versterken. Voorwaarde voor het beoefenen van deze functie, is een verplichte stage vooraf om kennis te maken met de uitvaartwereld.

In Hi5 solliciteerde Rachida afgelopen zondag naar deze baan. Ze is nu radiologisch assistente, maar wel toe aan een nieuwe uitdaging. Dorothé Alfrink van Dutchversity evalueerde de live sollicitatie die Dennis met Rachida had en gaf ze een aantal tips. Dennis voelde wel een bepaalde klik en gaat Rachida daarom uitnodigen voor een vervolggesprek.

Deel 1
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200909061700.wma{/wmaremote}

Deel 2
{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_200909061800.wma{/wmaremote}

Aankomende zondag kan jij van 17 tot 19 uur weer luisteren naar Hi5, waarin weer een nieuw rolmodel je alles vertelt over zijn weg naar succes.

Ster advertentie
Ster advertentie