FunX

DjermoBeats maakt beats voor o.a. SBMG, Sevn Alias en Lijpe

  1. Newschevron right
  2. DjermoBeats maakt beats voor o.a. SBMG, Sevn Alias en Lijpe

De 22-jarige Marciano Remak is een drukbezette jongen. Hij studeert commerciële economie, loopt 5 dagen per week stage, heeft een eigen bedrijfje én produceert beats onder de naam DjermoBeats. Hij kwam langs in WorX om zijn ambities te delen.

100 euro

DjermoBeats maakte de beats van onder andere Oeh Na Na, Woosh en verschillende tracks op het aankomende album van Lijpe, 'Jackpot', dat op 28 oktober uitkomt. Marciano begon een paar jaar geleden met het maken van beats, terwijl hij nog niet eens een keyboard had. Zelfs met een minimaal budget kun je volgens hem een begin maken.

''Als je al een computer hebt, heb je eigenlijk alleen nog een keyboard en goede speakers nodig. Met 100 euro kan je wel beginnen.''

dubbel Platina

Reporter Laila besloot haar eerste stapjes als producer te zetten. Of eerste stapjes..? Ze ging gelijk voor platina. Samen met DjermoBeats dook ze de studio in om een beat te maken. Het resultaat mag er zijn, maar het plaatje wordt pas helemaal compleet als Angelique een paar lines dropt.

nine-to-five

Marciano is van negen tot vijf op zijn stage. Als hij thuiskomt, begint hij gelijk met zijn muziek. Daarnaast lukt het hem ook nog om zijn eigen bedrijf Yourtickets staande te houden. En zodra artiesten tijd hebben, duikt hij meteen met hun de studio in. De connecties met al die verschillende artiesten legde hij gemakkelijk.

''Als je eenmaal één artiest kent, ken je ze ineens allemaal.''

Words of Wisdom

Elke week wordt WorX afgesloten met de Words of Wisdom van de 'Uitblinker van de Week'. Ook de ambitieuze Marciano deelt zijn wijsheid, die volgens hem perfect wordt verwoord in de volgende quote:

''Accepteer wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kan accepteren.''

Ster advertentie
Ster advertentie