FunX

Radio.nl: FunX viert verjaardag in Heineken Music Hall

  1. Newschevron right
  2. Radio.nl: FunX viert verjaardag in Heineken Music Hall
Jongerenradio FunX viert donderdag (11 oktober) haar 5e verjaardag in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Een groot jongerendebat, dat om 15.30 uur begint, is onderdeel van het middagprogramma. In het debat discussiëren middelbare scholieren over het thema 'Jouw Democratie is de Mijne Niet'. Het debat wordt ook bijgewoond door prinses Máxima. 's Avonds is er een groot concert met veel artiesten uit binnen- en buitenland.

Jongerendebat op Nederland 3 (20.25 uur)
Een samenvatting van het jongerendebat waaraan acht middelbare scholen deel nemen wordt donderdag (11 oktober) om 20.25 uur uitgezonden op Nederland 3 door de Vpro in het kader van de 'Week van de democratie'.


FunX Five Concert (19.00 en 23.00 uur)

Naast het middagprogramma organiseert de jongerenzender ook het 'FunX Five Concert' 's avonds tussen 19.00 en 23.00 uur. Het avondprogramma, ook live via internet te volgen, is onderverdeeld in 5 concerten met elk een eigen gastheer. Onder de gastheren zitten The Partysquad, Ziggi, Yes-R en artistiek leider Marco Gerris van het internationaal bekende dansgezelschap ISH.


Muziekstroming

In elk van de vijf concerten staat een muziekstroming centraal. De gastheren zorgen elk voor een compleet mini-concert en doen samen in een avondvullende show een ode aan 'Urban Music'. Andere artiesten die optreden zijn Ali B, The Opposites, K-liber 4 Life, Gio en Brainpower. Buitenlandse artiesten die het podium betreden zijn de Turkse popster Kenan Dogulu, Mohamed Hamaki, Bombay Rockers en Khaled.


Concerten ook op tv

De vijf concerten worden ook door de KRO geregistreerd en op zaterdag 13 oktober om 23.55 uur uitgezonden op Nederland 3.

Bron: Radio.nl

Ster advertentie
Ster advertentie