FunX

TV Gemist: Fernando en Casita bij Zo Raymann

  1. Newschevron right
  2. TV Gemist: Fernando en Casita bij Zo Raymann
Je kent Fernando als de energieke FunX dj van je dagelijkse ochtendshow Start, maar afgelopen zondag was hij zelf degene die geinterviewd werd. Fernando was namelijk te gast bij Zo:Raymann, de show van Jörgen Raymann. Hij deed samen met zangeres Casita mee aan het item 'Arbeider te Gast'.


Bekijk hier de uitzending!
{source}
<object data='data:application/x-silverlight-2,' type='application/x-silverlight-2' width='550' height='310'><param name='source' value='http://embed.player.omroep.nl/sle/ugslplayer.xap'/><param name='enablehtmlaccess' value='true'/><param name='initParams' value='version=sl.1.9.9,episodeID=14054263,playlistEnabled=no,playMode=pause,volume=100,seekTime=00:01:05,subtitlesEnabled=false' /><embed source='http://embed.player.omroep.nl/sle/ugslplayer.xap' type='application/x-silverlight-2' enablehtmlaccess='true' width='550' height='310' seekTime='00:01:05' initParams='version=sl.1.9.9,episodeID=14054263,playlistEnabled=no,playMode=pause,volume=100,seekTime=00:01:05,subtitlesEnabled=false'><a href='http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=124807' style='text-decoration: none;'><img src='http://embed.player.omroep.nl/sle/downloadsilverlight.jpg' alt='Get Microsoft Silverlight' style='border-style: none'/></a> <br /> <a href='http://player.omroep.nl/?aflID=14054263'>Bekijk de video in andere formaten.</a> </embed> </object>
{/source}

Fernando
Fernando is naast presentator ook druk met andere dingen bezig. Zo is hij de voiceover bij Z@PP op Nederland 3 en is hij veel bezig met muziek. Hij werkte jaren geleden al mee aan het album Bazen van de club van The Partysquad.

Casita
Recenter heeft hij de eerste single Today geproduceerd voor Casita. Hij ontdekte de soul-zangeres met Marokkaanse roots via Facebook en wilde meteen met haar werken.

Casita is al lang bezig met muziek. In 1998 nam zij een plaat op met hip hop formatie "Outsidaz" in samenwerking met Herman Brood. In 2004 heeft Casita als winnaar van een Essent Award opgetreden op Lowlands. Laat stond ze op festivals als Noorderslag, North Sea Jazz en Festival Mundial en was ze te bewonderen in het voorprogramma van Beyoncé.

Dit jaar staat Casita op het hoofdpodium van het Dunya Festival en op 25 mei treedt ze op tijdens Hi5 Rhythm for Succes in het voorprogramma van Angie Stone.

Casita - Today


Casita - Today (acoustic)
{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/Casita-Today(Acoustic).mp3{/audio}
Ster advertentie
Ster advertentie