Naar homepage
FunX

Shary-An: "Ik ga niet nog een keer zo'n programma doen"

  1. Newschevron right
  2. Shary-An: "Ik ga niet nog een keer zo'n programma doen"
Shary-An Nivillac heeft het gehad met het deelnemen aan intensieve puzzelprogramma's op tv. De zangeres is te zien in het nieuwe seizoen van Atlas. Hierbij moeten 12 BN'ers het tegen elkaar opnemen in een goudzoekerstocht door Suriname.

Nooit meer
"Ik ga niet nog een keer zo'n programma doen," vertelde de voormalig The Voice of Holland deelneemster vanmorgen in Start. De afgelopen jaren is ze heel vaak benaderd om aan soortgelijke tv-programma's mee te doen. "Ik dacht weet je wat, ik doe het deze ene keer. Dan heb ik dat één keer gedaan en dan weten ze allemaal Shary-An die doet het niet meer. Ik doe het echt niet meer," voegde ze eraan toe.

Gevoelig
Nivillac had moeite met deelnemers die even vergeten dat het om een spel gaat. Ze worden te strijdlustig en hebben er veel voor over om met de winst er vandoor te gaan. "Dat vond ik lastig omdat ik wel een gevoelig persoon ben," zei Shary-An.

Positief
Desondanks waren er ook positieve kanten. Zo heeft de zangeres nieuwe vrienden gemaakt. "Je bouwt toch een band op met de mensen die er zijn," zei Shary-An.

Ster advertentie
Ster advertentie