FunX

Because Giovanca is a good girl

  1. Newschevron right
  2. Because Giovanca is a good girl

2008 was een goed jaar voor Giovanca. Haar debuutalbum kwam uit, ze kwam steeds vaker op landelijke televisie en ook in landen als Japan en Taiwan is ze enorm populair. Zoals het er nu uit ziet is 2009 ook een spetterend jaar voor deze dame. Zo won ze onlangs de Serious Talent Award 2009 van 3FM. 'Een winnaar met veel potentie', aldus de vakjury. Daarnaast is ze ook genomineerd voor de TMF award, categorie ‘Beste vrouw’ en houdt zij zich bezig met goede doelen. Benieuwd?


Because I'm a girl
Giovanca houdt zich bezig met het project ‘Because I’m a girl’. Hierin zien we hoe de zangeressen Dennis, eliZe en Giovanca zich, samen met drie Nederlandse meiden, inzetten om een toekomstdroom van een meisje in een ontwikkelingsland te verwezenlijken.

Giovanca zorgt samen met Ashley voor zendtijd op diverse lokale radiostations in Sierra Leone. Zodat Harriet, die het project ‘Child Rights Watch’ heeft opgezet met steun van Plan Sierra Leone, meer jongeren in Sierra Leone kan inlichten over hun rechten en hoe ze in actie kunnen komen tegen geweld.

Morgen in 'Start'
Luister donderdag 18 juni naar ‘Start’ waar Giovanca komt vertellen over haar avonturen in Afrika. Verder komt ze natuurlijk ook over haar muziek vertellen. Bekijk hieronder haar nieuwe videoclip 'Hypnotize You'.Because I’m a girl concert
Op 19 juni 2009 wordt het tweede 'Because I am a Girl'-concert gehouden in het Leijpark in Tilburg. Met dit concert vraagt Plan Nederland aandacht voor de situatie van meisjes in ontwikkelingslanden. Met een line-up van sterke vrouwen, waaronder Giovanca, Gabriella Cilmi en Maria Mena.
Meer info hierover klik hier.
Ster advertentie
Ster advertentie