FunX

Yves Gijrath (Gijrath Media Groep) adviseert: pak je kans

  1. Newschevron right
  2. Yves Gijrath (Gijrath Media Groep) adviseert: pak je kans
Yves Gijrath (43) is de directeur van Gijrath Media Groep BV (GMG), een multimedia onderneming die tijdschriften als Jackie, JFK en Miljonair uitgeeft. Ook is hij de bedenker van de Miljonair Fair, een beurs waar superrijke mensen hun geld kunnen uitgeven aan luxe producten. Afgelopen zondag zocht hij in Hi5 een stagiair voor GMG Events.
Miljonair

Toen Yves tien jaar geleden begon met het tijdschrift Miljonair raadden mensen het hem af om een blad te maken over miljonairs, omdat niemand het zou willen lezen. Hij zette toch door en zijn luxe magazine bleek een gat in de markt. Een jaar daarna werd de eerste editie van de Miljonair Fair gehouden in de Amsterdam RAI. Ook dat was een groot succes en de beurs werd daarna ook georganiseerd in landen als Rusland, Belgiƫ, Duitsland en Turkije. Eind augustus vindt The Summer Fair plaats in Noordwijk, waar vijftig standhouders exclusieve producten presenteren aan rijk Nederland.

Solliciteren
Hoe Yves zijn media-imperium heeft opgebouwd terwijl niet iedereen erin geloofde en of hij zelf miljonair is, vertelde hij op zondag 27 juni in Hi5. Ook nam Yves een vacature voor een stageplek bij zijn bedrijf mee waarop live in de show gesolliciteerd kon worden. Luisteraar Martine deed dat en Yves vond haar antwoorden 'nogal algemeen'. Mag ze toch op gesprek komen bij GMG? Je hoort het hieronder:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201006271700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie