FunX

FunX Music Awards gaan door, maar anders dan gepland

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. FunX Music Awards gaan door, maar anders dan gepland

Allereerst het goede nieuws: ondanks de nieuwe coronamaatregelen, zullen de FunX Music Awards gewoon doorgaan op 18 november in AFAS Live. Het minder goede nieuws? Een bomvolle awardshow gaat helaas niet meer lukken, aangezien het maximale aantal mensen per zaal is verlaagd naar 1250.

Aanmelden

Heb je een ticket gewonnen of gekocht? Dan ontvang je vandaag rond 15:00 uur een link in je mail waarmee je kunt aangeven of je erbij wilt zijn op 18 november. Vanwege het beperkte aantal zitplekken geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Check dus gauw je mailbox en meld je alleen aan als je ook ├ęcht gaat komen.

Update: de aanmeldingen zitten vol.

Hoe nu verder?

Als we het maximale aantal bereikt hebben, krijg je vanzelf de melding dat we vol zitten en kun je je dus niet meer aanmelden. De mensen die zich op tijd hebben aangemeld, kunnen tussen maandag 15 november en woensdag 17 november hun nieuwe tickets verwachten.

Kan je er niet bij zijn of heb je je niet op tijd kunnen aanmelden? Als je een ticket hebt gekocht, krijg je automatisch je geld teruggestort. Je hoeft daar dus niets voor te doen. Heb je een ticket gewonnen? Dan komt je ticket helaas te vervallen.

Ook als je een uitnodiging hebt ontvangen van FunX, kun je niet meer komen. De tickets worden - zoals hierboven vermeld - verdeeld onder de FunX-fans die kaarten hebben gekocht of gewonnen. Alle plekken voor genodigden zijn door de coronamaatregelen komen te vervallen.

Live meekijken

Als het niet mogelijk is om er fysiek bij te zijn, hoef je gelukkig ook niets te missen. De show is namelijk van 20:00 tot 22:00 uur volledig live mee te kijken via FunX.nl en de FunX-app.

Over de FMA's

Tijdens de FunX Music Awards op 18 november strijden jouw favoriete artiesten om de belangrijkste muziekprijzen van Nederland en natuurlijk vinden er ook toffe optredens plaats. Zo zullen Kevin, Chivv, Boef, Numidia, Cho, Bryan Mg, Ashafar, Yssi SB, Sarita Lorena en ADF Samski op het podium staan, net als FunX Talent-winnaars Dellie en Badboygoodvibes. Meer over de FunX Music Awards vind je hier.

Kijk op 18 november vanaf 20:00 live mee via FunX.nl/awards of de FunX-app. Dit wil je niet missen!

Voor de bezoekers

De FunX Music Awards beginnen een uur eerder dan gepland, namelijk om 20:00 uur. De deuren gaan open om 18:00 uur. Om de awardshow bij te kunnen wonen, is een coronatoegangsbewijs noodzakelijk. Zorg dat je op tijd komt, want aan de deur worden alle QR-codes gecontroleerd. De deuren sluiten om 20:00 uur. Vanwege de nieuwe coronamaatregelen, krijgt elke bezoeker een zitplaats toegewezen. Heb je verder nog vragen over het evenement? Check alle info op FunX.nl/awards.

Ster advertentie
Ster advertentie