FunX

Dit is alles wat je moet weten over je bezoek aan de FunX Music Awards 2021

foto: FunXfoto: FunX
 1. Newschevron right
 2. Dit is alles wat je moet weten over je bezoek aan de FunX Music Awards 2021

Op donderdag 18 november worden voor de achtste keer de FunX Music Awards uitgereikt in de AFAS Live in Amsterdam. Uiteraard komen daar veel vragen bij kijken. Daarom heeft FunX jullie meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Check de antwoorden daarop hieronder.

 • Gaan de FunX Music Awards nog door na het ingaan van de nieuwe maatregelen?
  Tijdens de persconferentie van 12 november zijn strengere maatregelen aangekondigd, waardoor de FunX Music Awards er iets anders uit gaan zien dan we voor ogen hadden. Zo hebben we plek voor minder bezoekers en zijn zitplaatsen verplicht. Meer info hierover vind je hier.

 • Ik heb een ticket, mag ik nu sowieso komen?
  Nee, het aantal beschikbare plekken is helaas beperkt door de nieuwe maatregelen. Op zondag 14 november rond 15:00 uur ontvangt iedereen die een ticket heeft gewonnen of gekocht per mail een aanmeldlink. Via deze mail kun je aangeven of je erbij wilt zijn op 18 november. Vanwege het beperkte aantal zitplekken geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

  Meld je alleen aan als je ook ├ęcht gaat komen, want jouw plaats gaat ten koste van die van iemand anders en wij willen natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen kunnen genieten van de show!
 • Ik ben een relatie/genodigde van FunX, is mijn ontvangen uitnodiging nog geldig?
  FunX heeft ervoor gekozen om de tickets te verdelen onder de FunX-luisteraars en -volgers. Zij zijn namelijk degenen die stemmen voor de awards: het is hun feestje. Alle plekken voor genodigden zijn door de coronamaatregelen komen te vervallen. We zien jullie graag volgend jaar weer!

 • Kan ik nog tickets kopen of kaartjes winnen voor de FunX Music Awards?
  Nope, helaas zijn alle kaartjes uitverkocht. Op dit moment kun je ook geen tickets meer winnen voor de FunX Music Awards.

 • Ik heb me aangemeld, hoe weet ik of ik op tijd ben?
  Als we het maximale aantal bereikt hebben, krijg je vanzelf de melding dat het evenement vol zit en kun je je dus niet meer aanmelden. Als je je op tijd hebt aangemeld, kun je vanaf maandag 15 november (en uiterlijk woensdag 17 november) je nieuwe tickets verwachten.
 • Ik ben te laat met aanmelden of heb geen ticket kunnen bemachtigen, wat nu?
  Ook als je er niet fysiek bij kunt zijn, hoef je niets te missen. De show is namelijk van 20:00 tot 22:00 uur volledig live mee te kijken via FunX.nl en de FunX-app.

 • Moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien?
  Tijdens de FunX Music Awards zullen we ons houden aan het beleid dat op dit moment geldt, wat inhoudt dat je een coronatoegangsbewijs moet hebben.

  Een geldig coronatoegangsbewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent, een herstelbewijs hebt of als je een negatieve testuitslag hebt. Voor die laatste optie moet je een afspraak maken bij Testen voor Toegang. Let erop dat de negatieve testuitslag 24 uur geldig is.

 • Is het verplicht om een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden?
  Volgens de huidige maatregelen is het niet verplicht om een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden voor evenementen waar een coronatoegangsbewijs voor nodig is. Dat geldt dus ook voor de FunX Music Awards. Wel krijg je een vaste zitplek toegewezen.

 • Kan ik naar de bar tijdens de show?
  De show begint om 20:00 uur en vanwege de nieuwe maatregelen mag er geen eten en drinken meer worden verkocht na 20:00 uur. Haal je drankjes dus voordat de show begint!

 • Kan ik in de buurt parkeren?
  In de buurt van AFAS Live zijn verschillende parkeergarages- en terreinen te vinden. Klik hier om een overzicht te zien van waar je jouw auto kwijt kunt.

 • Tot hoe laat zijn de FunX Music Awards?
  De FunX Music Awards duren van 20:00 tot 22:00 uur. Let op: de show begint en eindigt een uur eerder dan in eerste instantie gecommuniceerd is.

 • Hoe laat moet ik bij AFAS Live zijn?
  De deuren gaan open om 18:00 uur. Zorg dat je op tijd komt, want aan de deur moet je QR-code nog worden gescand. De deuren sluiten om 20:00 uur en dat betekent ook echt dat je niet meer binnenkomt. En vroeg zijn is absoluut geen straf, want voordat de show begint, kun je alvast genieten van het voorprogramma met Trobi en The Partysquad.
Ster advertentie
Ster advertentie