FunX

Ben Saunders gaat helemaal voor dance

  1. Newschevron right
  2. Ben Saunders gaat helemaal voor dance
Ben Saunders gaat zich voortaan compleet focussen op dance muziek. Volgens de zanger is dit puur een strategische zet: "We willen wereldwijd gaan en op dit moment is dance erg hot en dat maakt de stap naar het buitenland makkelijker," zei Ben vanmorgen in Start.

Onlangs lanceerde de voormalig Voice-winnaar de single 'Turn Back Time'. Ben heeft voor de track samengewerkt met een productieteam uit Zweden dat onder meer de nummer 1 hit Euphoria van Loreen produceerde. De keuze voor Zweden was voor Ben logisch:"Daar is het gewoon helemaal hot. Daar zitten de beste producers van de wereld qua dance," aldus de zanger in Start.

Dat Saunders 100% voor dance gaat blijkt uit het feit dat hij inmiddels al zes dance demo's af heeft en een aantal afspraken heeft staan met bekende dj's. Hun namen wilde Ben nog niet verklappen. Fans die Saunders liever soul/pop willen horen zingen, kunnen dat nog van hem in het theater te horen krijgen.


{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F95390384"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie