FunX

VIDEO: RBDJAN releast 'Kijk Naar Mij'

  1. Newschevron right
  2. VIDEO: RBDJAN releast 'Kijk Naar Mij'
RBDJAN bracht vandaag de videoclip uit van 'Kijk Naar Mij'. Het is de eerste officiële single van zijn Renaissance EP die vanaf 16 mei beschikbaar is. Brownie Dutch is te horen op het refrein van de gloednieuwe track. Ook staan er samenwerkingen op met onder andere Darryl en Brace.

Nieuwe sound

Renaissance is de opvolger van 'De Onderbaas', maar qua sound is het totaal anders. Toch is RBDJAN niet bang om zijn fans kwijt te raken met de nieuwe sound. "Door die fans kon ik toch niet leven van mijn muziek." Ook gebruikt de rapper een beroemde quote van Jay-Z: "If you want my old shit, buy my old album."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F91984772"></iframe>
{/source}

Artikel 140

RBDJAN is verhuist naar Almere en is sindsdien vaak samen met rappers Ali B, Brownie Dutch en Darryl van SPEC. "Het is een soort familie van mij geworden. Ze helpen mij bij alles, maar ik ben niet bij SPEC getekend. Ik heb mijn eigen label Artikel140."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/gn-KCRdLJi4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie