FunX

Ronnie Flex sluit jaar met hoogste ups en laagste downs af met spectaculaire show

  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex sluit jaar met hoogste ups en laagste downs af met spectaculaire show

Ronnie Flex heeft zijn succesvolle muzikale jaar in Nederland afgesloten met zijn allergrootste show ooit. Samen met Deuxperience stond Ronnie in een uitverkochte AFAS Live en natuurlijk was Ouassima daar ook bij voor FunX. Ze sprak met de artiest die onlangs vader is geworden en speelde een Ronnie-quiz met Famke Louise, Murda, Bokoesam, Numidia en Mr. Polska.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dope, sick en veel liefde

Ronnie zei na het optreden in AFAS Live dat hij het onwijs naar zijn zin heeft gehad: "Het was dope! Ik heb genoten! Ik vond het sick dat ik die zaal kan vullen met de muziek die ik maak en en dat ik na al die jaren nog steeds liefde terugkrijg. Het is prachtig dat ik zoveel mensen van zoveel verschillende leeftijden en verschillende achtergronden kan voeden met dat ding wat ik doe."

Hoogste ups, laagste downs

Ronnie zegt tegen Ouassima dat hij een hectisch jaar achter de rug heeft, maar beseft ook wel het belang daarvan: "Het was een super turbulent jaar met de hoogste ups en laagste downs, maar wel een superbelangrijk jaar met veel nieuwe impulsen en veel nieuwe dingen om bezig mee te zijn."

8

Dit jaar heeft Ronnie Flex afgesloten in AFAS Live, maar volgend jaar gaan Ronnie en Deuxperience weer op tournee. In maart en april van het nieuwe jaar bezoeken ze Utrecht, Tilburg, Groningen, Nijmegen en Heerlen met 8, de tour die genoemd is naar het album van Ronnie Flex dat in 2019 uitkomt.

Ster advertentie
Ster advertentie