FunX

Zefanio dropt zijn eerste EP: ''Het is een album voor iedereen''

  1. Newschevron right
  2. Zefanio dropt zijn eerste EP: ''Het is een album voor iedereen''

Zefanio's debuutplaat is vandaag uitgekomen. 'ZEFANIO' bestaat uit tien nummers. Eerder dropte hij al de singles 'Geen Regels' met Jayh en Dopebwoy, 'Laatste Keer' met Jonna Fraser en 'Hart Huilt'. Zefanio kwam langs in Start om te vertellen over zijn nieuwe muziek.

Voor iedereen

Op het album laat Zefanio verschillende kanten van zichzelf zien. De tracks op de EP zijn zo divers, dat het moeilijk is om er één etiket op te plakken.

''Het is een album voor iedereen. Van de feestmensen tot de gevoelige mensen.''

Friendzone

Het nummer 'Hart Huilt' is een emotioneel en gevoelig nummer. Zefanio spreekt over hoe het is om gefriendzoned te worden, iets wat voor hem uiteindelijk goed is afgelopen. Hij is nu namelijk samen met hetzelfde meisje dat hem ooit op afstand hield.

''Het is ook wel goed. Je moet eerst vrienden zijn, dat is een goede basis.''

Samenwerkingen

Op het album zijn verschillende samenwerkingen te horen, zoals Josylvio, Jonna Fraser, Jayh en Shanee.

''Ik werk altijd wel lekker met Shanee en Jonna Fraser. Ze werken lekker snel.''

Dilemma's

Dyantha wilde Zefanio graag beter leren kennen en schotelde hem een aantal duivelse dilemma's voor. Gaat hij liever met Jayh of Jonna op vakantie en chillt hij liever met Drake of speelt hij liever de tegenspeler van Beyoncé in haar nieuwe clip?

''Ik zou nog liever chillen met Chris Brown dan Drake eigenlijk''

Debuut-ep

Zefanio is blij met de release van zijn album, maar zit op dit moment zeker niet stil. Hij is namelijk alweer bezig met zijn tweede EP! Benieuwd naar zijn debuutplaat? Beluister 'ZEFANIO' hier:

Ster advertentie
Ster advertentie