FunX

Benali: “Badr Hari is meer dan een vechtsporter”

  1. Newschevron right
  2. Benali: “Badr Hari is meer dan een vechtsporter”
Abdelkader Benali raakte voor zijn nieuwe boek 'Bad Boy' geïnspireerd door het turbulente leven van Badr Hari. De schrijver/tv-presentator vertelt dat het boek al af is en in augustus verschijnt. Het boek toont de ondergang van een kickbokser die naar Marokko vlucht en reisleider wordt.

Meer dan vechtsporter

Abdelkader heeft Badr nog nooit ontmoet, maar kent hem puur van tv. Toch kan hij nu al zeggen dat hij Badr heel charmant vindt. "Hij is heel communicatief, een man die bruggen wil slaan tussen de sport en de maatschappij. Je kan zeggen wat je wil, maar daardoor wordt hij voor mij een interessant personage. Hij is meer dan die 1 op 1 vechtsporter."

Reactie Badr Hari

Badr Hari heeft inmiddels ook gereageerd op het nog te verschijnen boek van Abdelkader Benali: "Dit boek kan niet over mij gaan, want ik ben nog niet gevallen. Ik ben op weg naar de top." Dat vond Abdelkader typisch Badr: “een hele interessante en complexe reactie.”

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F81334023"></iframe>
{/source}

Benali Boekt

Abdelkader was te gast bij FunX naar aanleiding van zijn tv-programma Benali Boekt. Dat is vanaf zondag 3 maart te zien op Nederland 2. Daarin interviewt hij dit seizoen bekende Nederlandse schrijvers als Renate Dorrestein, Oek de Jong en Yvonne Keuls.


Ster advertentie
Ster advertentie